• Obilježili smo

  Olimpijski dan

  23.9.2022. u našoj školi sportskim natjecanjima obilježili smo Hrvatski olimpijski dan, posvećen datumu utemeljenja HOO-a, 10. rujna.

 • O događaju

  U našoj školi

  učenici su sa svojom profesoricom iz tjelesne i zdravstvene kulture, te učiteljicama iz nižih razreda pokazali sportski duh i ljubav prema sportu kroz različite aktivnosti na svježem zraku. Poslužilo nas je prekrasno vrijeme i dobra suradnja s dva kluba koji su djeci napravili ogledne vježbe i poligone kako bi se učenici okušali u nečemu što do sada nisu imali prilike probati. To su TKD Champion i HK Marathon, hvala im na dolasku i strpljenju 😊. Osim toga, učenici viših razreda imali su raznolik program igrajući košarku i nogomet te su se mogli okušati i u trčanju na 60 m. Uz nadzor i savjet o ispravnim tehnikama pojedinih disciplina, nešto su naučili, ali se svakako i zabavili. Do sljedećeg Olimpijskog dana, svakodnevno se bavimo sportom!
  Novinarska grupa

 • Foto galerija
 • Contact Us

  Lorem ipsum dolor , consectetur adipiscing elit. Nunc purus ligula, ullamcorper idermate velit id, vestibulum auc sapien. Sed quis mauris eget semps imperdiet rhoncus.

  120-360 Etiam mauris erat,
  Vestibulum eu augue nec, 10110
  Nam consequat

 • Copyright © 2022. OŠ Voltino, Zagreb