MEĐUNARODNA EKO ŠKOLA  
line decor
  EKO-INDEX  ::  
line decor
   
 
CVIJETNI ŠEŠIRI U PARKU RIBNJAK
Učenici 3. razreda produženih boravaka OŠ Voltino bili su sudionici projekta "Vratimo cvijeće parku 'Ribnjak'" u organizaciji Centra mladih Ribnjak i Krune Tarle kazališne i likovne umjetnice. Riječ je o multimedijalnom događanju u okviru Kvarture 2014-ZG2. Projekt je započeo izradom cvjetnih šešira u likovnoj radionici naše škole pod vodstvom Krune Tarle. Učenici su na glavama nosili cvjetne šešire i pridružili se cvjetnoj povorci u PARKU RIBNJAK.
(klinki na fotografiju za web album)
Tako je virtualnim sađenjem cvijeća park zasjato u novom cvjetnom ruhu. Čitavo događanje na licu mjesta fotografiratno je i snimano. Konačan rezultat multimedijalnog umjetničkog rada prezentirat će se izložbama u prostoru Centra mladig Ribnjak, u danima "Otvorenih vrata", u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, danima gradske četvrti Gornji grad-Medveščak, u OŠ Voltino i u prostorima ostalih partnerskih organizacija. Tim projektom OŠ Voltino kao Eko škola sudjeluje u slanju poruke o zajedničkoj odgovornosti i vlastitom doprinosu pojedinca u očuvanju parkova.

Anamarija Čorko i Romana Kutlača, učiteljice u PB-u

Više o događanjima u parku Ribnjak možete naći na slijedećim linkovima:

https://m.facebook.com/ZgPanoramaHtv?v=timeline&filter
http://radio.hrt.hr/radio-sljeme/clanak/vratimo-cvijece-parku-ribnjak/57757/
https://www.pixsell.hr/agencija/pxl-standard-news/zagreb-odrzano-multimedijsko-dogadanje-vratimo-cvijece-parku-ribnjak-galerija-339450/
http://www.zagrebancija.com/hr-kvartovi/jedan-od-najstarijih-parkova-treba-novo-ruho_324611

 
 
[na vrh stranice]