ZAGREB  
line decor
  EKO-INDEX  ::  
line decor
   
 
ZELENI DANI ŠKOLE - PROLJETNO BUĐENJE VRTOVA
ZD15
(klikni na fotografiju za web album)

Škola je naš drugi dom. Svake godine na prvi dan proljeća podarimo joj "cvjene ukrase“. Naši vrtovi i prostor kod izlaza na školsko igralište ožive cvjetnim bojama i mirisom proljeća.

Tako je bilo i ove školske godine. U petak 20. 03. 2015. učenici i učiteljice produženih boravaka prihvatili su se posla i podijelili se prema aktivnostima kojih je zaista bilo mnogo.

Učiteljica Ivona i učenici 2.c/3.a za zagrijavanje pripremili su nam PROLJETNE POZDRAVE.

Učiteljica Maja i učenici 1.b proljeće su nam dočarali pjesmom.

Kako bi sve bilo u „cvjetnom stilu“ potrudili smo se i nacrtali, a zatim pripremili izložbu CVJETNIH POŠTANSKIH MARKI , te se pridružili izložbi poštanskih marki na temu PROLJEĆE JE ...u organizaciji nama već stalne „gošće“ gospođe Željke Librić (izložbu možete pogledati u našoj školskoj knjižnici).
Učiteljica Marija i Ivona su na školskom igralištu s našim učenicima dočarali proljeće kroz proljetne igre i za one malo hrabrije organizirale skupni rad učenika „Malih znanstvenika“ koji su pisali male znanstvene radove na temu VODA.

Učiteljice Anamarija , Nevenka i Romana s učenicima uredile su atrije u školi ili kako ih mi volimo zvati VRT 1 i VRT 2 sadnicama i zemljom koju su donirali naši roditelji. OD SRCA VAM HVALA!

Sve to „fotkala je naša učiteljica Maja. Ako ne vjerujete da smo zaista sve to radili pogledajte naš foto album i uvjerite se sami.

PROLJEĆE dobro nam došlo u naše razrede, vrtove, na školsko igralište. Hvala ti na raskošnim bojama, mirisima i proljetnim osjećajima.

Učenici i učiteljice produženih boravaka