Događanja u školi...

i izvan nje

detaljnije
Uspjesi naših učenika

Osobita nam je čast pohvaliti učenike naše škole koji su i ove godine, kao i prijašnjih godina, bili izuzetno uspješni na svim natjecanjima iz matematike na kojima su sudjelovali.

Domaćinstvo u našoj školi

Kako izpeći palačinke? Kako sašiti dugme? To se lako može naučiti. A naučili su to i učenici naše škole koji su se ove školske godine uključili u izvannastavnu aktivnost Domaćinstvo.

Posjet iz dalekog Japana

Kada ne možeš otputovati u tako nama daleku zemlju, ona može doći k nama. Veleposlanstvo Japana počastilo nas je dolaskom kako bismo ponovili ili naučili ponešto o Japanu.

Dan ružičastih majica

Druženja na Danu glagoljice, proslava 100. dana škole, čitanje omiljenih knjiga...

Na krilima glagoljice i čitanja

Druženja na Danu glagoljice, proslava 100. dana škole, čitanje omiljenih knjiga...

Četvrti razredi u posjetu MSU

Učenici 4.b i 4.c razreda na izložbi "Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma" u MSU.

"Infokup - županijsko natjecanje iz informatike"

Na županijskom natjecanju iz informatike "Infokup 2020.", održanom 14. veljače 2020. učenici naše škole postigli su zapažene rezultate.

Na izložbi učeničkih radova

Na izložbi učeničkih radova "Oživljena baština, bogatstvo i ljepota pisma – glagoljica" u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, svojim radovima sudjelovali su i glagoljaši OŠ Voltino.

Dan sigurnijeg interneta

Dan sigurnijeg interneta, obilježlile su je 11. veljače 2020. učiteljice i učenici razredne nastave proveli su brojne i raznolike aktivnostima u kojima su promišljali o sigurnosnim problemima na internetu.

"Ljubav je ljudima dom"

S ovom porukom učenici i učitelji OŠ Voltino, te članovi KUD-a razveselili su roditelje, učenike i prijatelje naše škole i uveli sve u blagdansko raspoloženje.

Erasmusova blagdanska čestitka

U suradnji s sjajnim učiteljima i djecom s različitih razina obrazovanja diljem Europenastao je ovogodišnji blagdanski pozdrav.

Večer i jutro matematike

Večer matematike održali su učenice i učenici 6. i 8. razreda, dok su učenice i učenici 4.b i 4. c dak kasnije se družili uz Male matematičke susrete.

Školski medni dan

Školski medni dan organiziran je i ove školske godine u prvim razredima osnovnih škola u Republici Hrvatskoj, pa tako i u našoj školi, povodom obilježavanja Sv. Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara.

Dan Erasmusa

Povodom obilježavanja Dana Erasmusa u našoj školi, 11.10. 2019. od 18 do 19 sati održana je radionica: ERASMUS+ SPAJA IDEJE I LJUDE / ERASMUS+ BRINGS TOGETHER IDEAS AND PEOPLE

Partnerska škola ViP

Kaufland Hrvatska k.d. potvrdio je našu školu kao partnersku školu ViP za školsku godinu 2019./2020.