Nakon 5 godina postojanja

album je prepun uspomena ali nije i pun.

Još u njega stane puno događanja, još će se dijeliti filatelističko znanje našim učenicima u OŠ Voltino. Kao izvannnastavna aktivnost promijenila je niz naziva ali je ostala dio "Male radionice filatelije" čiji voditelji Željka i Ivica Librić svaki utorak ulaze kroz školska vrata naše škole.

Mnogo učenika naučilo je osnove filatelije, dopisivalo se s filatelistima u Lijepoj našoj pa i dalje. Gradili smo mostove prijateljstva s Indijom, Kinom i Japanom. Zahvaljujući poštanskoj marki upoznali smo dizajnere poštanskih maraka, sportaše, sportske komentatore, diplomate…

Dalje

U školi smo uredili

FILATELISTIČKI KUTAK u kojem i drugi učenici naše škole

mogu pročitati zanimljivosti o poštanskim markama, složiti slagalicu od poštanskih maraka ili pogledati FILATELISTIČKE IZLOŽBE na određene teme koje s ljubavlju postavljaju Željka i Ivica Librić. Filatelija je prepoznata i u knjižnici Voltino.

Next

U našem filatelističkom albumu

postoji i posebna stranica zahvale.

U ime bivših, sadašnjih i budućih filatelista naše škole zahvaljujemo se našem roditelju Renati Barbaroša Splait koja nam je "dovela" filateliju u školu. Željki i Ivici Librić koji već godinama nesebično uz puno vlastitog materijala i s puno ljubavi prenose filatelističko znanje našim učenicima. Zahvaljujemo Hrvatskoj pošti koja je prepoznala naš rad i trud te nas razveseljavala poštanskim markama i darovima.

Next

Svim našim učenicima i roditeljima

hvala na radu i podršci. Hvala učiteljicama Produženog boravka
Anamariji Čorko, Nevenki Dimač, Dariji Krapanić, Maji Poljski i Ivoni Pierobon Šikman